[Takusen] Rusya Federasyonunda Lojistik Hizmetler

Noveks International Cargo Service e-bulten at novekslogistics.com
Fri Jul 5 17:54:26 BST 2013


Rusya Federasyonunda Lojistik Hizmetler
 
NOVEX Express Logistics  
Otomotiv, tekstil, inşaat, enerji, madencilik, elektronik, bilgisayar teknolojisi, havacılık, iletişim, ağır iş makineleri, sağlık ürünleri ve ekipmanları, bozulabilir maddeler ...
gibi uzmanlık isteyen pek çok alanda lojistik, hava taşımacılığı, kombine taşımacılık, konsolidasyon, kapıdan kapıya taşımacılık hizmetlerini sunmaktadır. 
Şirketimiz tarifeli uçaklar ile dünyanın her yerine servis vermesinin yanı sıra charter uçaklar ile de kargo taşımacılığı gerçekleştirmektedir. NOVEX Express Logistics, size dünyanın her yerine en hızlı taşımayı gerçekleştirir.
Amerika, Uzakdoğu, ve Avrupa`nın birçok yerinden konsolide servis olanağı da sağlayan NOVEX Express Logistics, askılı konfeksiyon taşımacılığının yanı sıra müşterilerine depoda ofis, kalite kontrol imkanı, gümrükleme ve lojistik hizmetlerini de sunmaktadır.
HAVAYOLU ÜRÜN VE HİZMETLER
Havalimanından Havalimanına teslim 
Havalimanından Kapıya Teslim 
Charter (Uçak Kiralama) 
Kapıdan Havalimanına Teslim 
Kapıdan Kapıya Teslim 
Transit Kargo Taşımacılığı 
Tehlikeli Madde Taşımacılığı 
Kombine Taşımacılık 
Konsolidasyon
Özellikle Çin, Taiwan, Hong Kong, Güney Kore, Hindistan, İngiltere , Almanya ,İsrail, Dubai, Singapore,Amerika gibi önemli noktalardan Türkiye’ye haftalık düzenli hava taşımacılığı yapılmaktadır. 

Modern iletişim ve bilgisayar altyapılarımız ile dünyanın çeşitli yerlerinde olan acentelerimiz ile acil ve sürekli bilgi alışverişi sağlayarak yüklemeleriniz ile ilgili her türlü bilgi ve takip işlemleri profesyonel olarak yapılır. Lojistik prosedürlere bağlı olarak bilgi/data alım ve gönderimi sürekli olarak yenilenir. 
Tüm Dünya Limanlarına ve Limanlarından :
Komple konteyner taşıma hizmeti 
Parsiyel konteyner taşıma hizmeti
Türkiye’de ve dünyada söz sahibi armatör firmalar ile yaptığı tedarik anlaşmaları ile ; müşterilerine dünyadaki ticaret noktaları arasında düzenli, hızlı ve değişik alte natifli denizyolu taşıma hizmeti sunmaktadır. Bu hizmetimiz dünyadaki globalleşme ile açığa çıkan esnek tedarik zincirinin tamamlayıcı unsuru olarak önemli bir avantaj yaratmaktadır. 
Tüm dünyadan Türkiye'ye veya Türkiye’den tüm dünyaya kurmuş olduğu güçlü tedarik zinciri ile liman ve kapı teslimi, FCL ve LCL taşımacılığın yanı sıra tır - gemi, uçak - gemi veya tren - gemi şeklindeki kombine taşımaları sunan firmamız, müşterilerine herhangi bir taşıma için birden fazla seçenek sunacak bir yapıya sahiptir. 
Ayrı bir uzmanlık alanı gerektiren parsiyel konteyner taşımacılığında NOVEX Express Logistics, sürekli ve daha kaliteli hizmet için Amerika, Avrupa, Uzakdoğu bölgelerinde yoğunlaşmış ve bu bölgelerde uzmanlaşmıştır. Proje, fuar, motorlu araçlar ve özel yük taşımacılığı da yapan NOVEX Express Logistics ; denizyolu müşterilerine kalite kontrol imkanı, barkodlama ve etiketleme gibi özel lojistik çözümler sunmaktadır. 

Denizyolu departmanımız, her tür yük için alternatif hatlarla ve birden fazla seçenek sunarak müşterilerimize uygun taşıma imkanlarını yaratmaktadır. İthalat-İhracat yüklemeleri için komple veya parsiyel konteyner taşımacılık hizmetleri, Limandan limana veya adresten adrese teslim şeklinde verilebilmektedir. 
İç taşımaNOVEX Express Logistics tarafından verilmekte , müşterilerimiz ve acentalarımız tek elden tüm işlemlerini takip edebilmektedir. 
Özellikle Çin, Taiwan, Hong Kong, Güney Kore, Hindistan, İngiltere , Almanya ,İsrail, Dubai, Singapore, Amerika gibi önemli noktalardan haftalık düzenli parsiyel yük taşımacılığı yapılmaktadır. 
 
 
NOVEX Express Logistics uluslararası Fuar, kongre, konferans, sergi gibi organizasyonların taşımacılık gümrükleme ve fuar alanına teslimat işlemlerini organize etmektedir. Dünyanın neresinde olursa olsun, her türlü eşya ve ekipmanınızı taşıyor, fuar taşımacılığı ve fuar nakliyesi kapsamında yerine zamanında teslim ediyoruz. 
Depomuzda fuar mallarının toplanması 
Türkiye gidiş ve geliş-depolama-antrepo-ardiye hizmetleri 
Türkiye-Yurtdışı gidiş-dönüş fuar nakliyesi hizmetleri 
Türkiye giriş-çıkış gümrük işlemleri 
Nakliye sigortaları 
Gümrükten standlara dahili nakliyelerinin yapılarak standa teslimi 
Yurtdışında gümrükleme fuarda boş standların depolanması 
Dönüş işlemleri yapılarak depomuzda teslimatı
 
 
Rusya Lojistik servisimiz Türkiye’den resmi ihracatı yapılan malların İstanbul’dan havayolu ile Sheremetyevo1, Sheremetyevo2, Domodedovo ve Vnukovo , Kazan , Ekaterinburg , Novosibirsk,Ufa ,Rostov , Krasnoyarsk , Krasnodar , S.Petersburg,Samara havalimanlarına, karayolu ile de Moskova’da ki kara terminallerine taşınması, ithalat gümrükleme işlemlerinin tamamlanarak malların nihai alıcılara teslimini gerçekleştirmektedir.
Ayrıca sigortalama, sertifikasyon, dış ticaret desteği gibi hizmetler de sunulmaktadır. 
Tekstil Gümrüklemesi 
Ayakkabı Gümrüklemesi 
Deri Gümrüklemesi 
Özel Fatura işlemleri 
Nakliye sigortaları 
Kargo firmaları ile çıkışlarınız 
İhracat beyannameli çıkışlar
uzmanlık alanımızdır.
Faturanızı hazırlıyoruz.
Beyanname ve diğer evraklarınızı hazırlıyoruz.
Gümrük işlemlerini gerçekleştiriyoruz.
Rusya’ya;
Tekstil 
Ayakkabı 
Deri 
İnşaat malzemeleri 
Lojistik sektöründe faaliyet gösteren NOVEX Express Logistics  uluslararası parsiyel, komple TIR ve konteynerla yük taşımacılığı, Rusya içi nakliye, dağıtım, teslimat ve gümrükleme hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Şirketimizin temel uzmanlık sahası; uluslararası yük nakliyesinin yanısıra gümrükleme, depolama, , ihracat ve ithalat prosedürlerine hazırlık vb. işlemleri kapsamlı lojistik çözümlerimiz çerçevesinde gerçekleştirmektir. Parsiyel yük ulaştırmacılığıyla birlikte; bileşik, tehlikeli veya büyük ebatlı yüklerin teslimatı da kara, hava ve denizyolu taşımacılığı hizmetlerimiz arasında yer almaktadır.
Depolarımız; Şirketimizin İstanbul’ da 1000 m2, Moskova’ da 500 m2 depoları bulunmaktadır.
Depo hizmetlerimiz: 
Ürünlerin muhafazası, 
Yükleme-boşaltma işlemleri, 
Siparişlerin seçimi ve derlenmesi (konşimentoya göre toplama), 
Yeniden ambalajlama, tartıp paketleme, markalama, tamamlayıcı ambalajlama, 
Ürünlerle ilgili evrak hazırlığı ve konşimento.
Depolarımız değerli ürünlerinizin kontrolü, kaydı ve envanteri için; 
Forkliftler, 
Hidrolik transpaletler, 
Kamera kayıt sistemleri, 
Ağ hizmetleri ve sektöre özgü programlarla donatılmıştır.
Gümrük hizmetlerimiz :
NOVEX Express Logistics hem ithalatta hem ihracatta müşterilerine tüm olanakları içeren gümrükleme hizmet paketi sunmaktadır. Ürünlerinizin gümrük işlemlerini geçişi için tüm operasyonları operatif ve vaktinde yaparak sevkiyat ürünlerinizin yasal ithali veya ihracını belgeleyen tüm evrakları size teslim etmektedir. Resmi organlarla işbirliği alanında edindiğimiz esaslı tecrübelerimiz geciktirilme veya sürünceme olmadan gümrük işlemlerini yapabilme garantisi vermemizde ayrıca etkili olmaktadır.

Şirketimiz kesinlikle legal çerçeveler dahilinde gümrükleme hizmetleri sunmaktadır. Öngörülen tahmini operasyonlardan nihai gümrükleme işlemine kadar geçilen tüm aşamalarda gerekli evraksal işlemler uzmanlarımızca sağlanmakta ve NOVEX Express Logistics garantisiyle temin edilmektedir. Gümrükleme etaplarında tüm kolaylığı sağlayan şirketimiz ithalat beyannamesi açılımından ürünlerinizin serbest piyasada satışa sunumuna kadar gerekli olan bütün prosedürü yerine getirmektedir. 
Teslimat :
Kara yolu teslimatı maksimum 12 takvim günü içerisinde, hava yolu teslimatı ise 3 iş günü içerisinde gerçekleştirilmektedir. Filomuzda 45 adet TIR ve bunlar haricinde Rusya içinde adrese teslimat için farklı büyüklüklerde araçlarımız bulunmaktadır. Hava nakliyesindeyse Aeroflot Havayolunun sağladığı tarifeli seferleri ile acil ulaştırılması gereken ürünlerinizin teslimatını gerçekleştirmekteyiz.
Rusya gümrükleme ve dış ticaret prosedürleriyle ilgili hergün alınan yeni kararlardan, değişikliklerden ve yazılı bildirgelerden haberdar olamayarak mağdur olmanızı önlemek için NOVEX Express Logistics uzmanları tüm sorularınızı cevaplamaya hazırlar. 
Gümrük mevzuatı, yasalar ve dış ticaret etkinliklerinin temel ilkeleri, 
Gümrükleme işlemlerinin detay ve incelikleri, ürünlerin klasifikasyon özellikleri, gümrük tarife istatistik pozisyonlarına (GTİP) uyum durumları, 
Gümrük vergilerinin ve diğer ödemelerin finansal tasarım ve hesaplamaları, 
Zorunlu ürün sertifikalandırmaları, 
Ürünlerin sigortalanması, 
Sizin veya yurtdışı partnerlerinizin faydalanabileceği optimal uluslararası nakliye ve dış ticaret şemaları.
Rusya gönderilerinizin adres teslim masraflarını oluşturabilmemiz için; info at noveksgroup.com  adresine aşağıdaki detayları içeren bir fatura ve çeki listesi göndermeniz gereklidir. 
Customer Service :           + 90 212 872 27 50 PBX 
Mobile : +90 530 234 08 63 
E-mail : info at noveksgroup.com 
www.noveksgroup.com 
 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://projects.haskell.org/pipermail/takusen/attachments/20130705/d41e0bf0/attachment-0001.htm>


More information about the Takusen mailing list